Varmt välkommen till Cloud Nine som genomgår en renovering i matsalen under december månad. På grund därav serveras middag i Dim Sum Room med entre från Lilla Bantorget runt hörnet.
Här äter ni maten tillsammans enligt temat SHARE FOOD. Beställd mat är ämnad att delas runt alla vid bordet. Vi rekommenderar 3-4 rätter på 2 personer.
Den optimala upplevelsen får man här när man väljer [KÖKETS VAL] som komponeras av våra innovativa kockar med de bästa råvarorna som finns.
[KÖKETS VAL] finns i 4 serveringar för 495:-/person samt 6 serveringar för 755:-/person. Bägge menyer kan kombineras med ett [VINPAKET] för 395:- respektive 595:- som komponeras av Sommelieren just för detta ändamål.
Sista beställning till köket är 22.00 måndag-lördag.
Boka via knappen längst upp till höger eller mejla din bokning till hov@restaurangcloudnine.se
DIM SUM
mellanrätter
Vietnamesiska vegetariska rullar
Rullar fyllda med asiatiska svampar, picklade grönsaker toppade med avokadomajonnäs och rostade sesamfrön. Serveras med Nouc cham dipp.
135
Vietnamesiska sommarrullar
Rullar fyllda med snökrabba, picklade grönsaker toppade med avokadomajonnäs och Tobikorom. Serveras med chilisoja dipp.
145
Sashimitallrik
Skivor av rå tonfisk och lax serveras med rättika, wakame gome, gari och wasabi.
168
Tunawraps
Soja-&chilimarinerad tonfisk i shisoblad med ostronmajonnäs och rostad lök.
156
Porkbelly Bao Buns
Bao buns med fläsksida, purjölök, picklad gurka, granatäpple och Hoisinsås
135
Veggie Bao buns
friterad Tempeh med picklad rättika och morot, ärtskott och teriyakisås.
115
Snowcrab cakes
Friterade krabbkakor med sallad, lime och shirasha-majonnäs.
155
Thai coconut scallops
Kammuslor i skummig kokossås med lime och grönpeppar.
158
Dim Sum
störrerätter
Sea Bass "Nabe"
Ångad Sea Bass, serverad i kobu-och ingefärsbuljong med kingoyster och enoki svamp, samt ostronmajonnäs och ris
275
Vitlöksfrästa jätteräkor
med nouc cham dressad babyleafsallad, picklade grönsaker och friterad svartkål.
285
Grillad Herefordbiff
Tobanjangglazad biff med lime, vitlöksbakade rotsaker och plommon-sakesås.
295
Rendang Pumping (VEG)
Pumpa i curry, grönsaker, kokossambal, jordnötter och ris.
198
Ankbröst Sichuan
Stekt ankbröst med ingefärsbakade gula morötter, röd endive och päron-& yozusås. Serveras med jasminris
255
Grillad Flankersteak
Serveras med ljummen sallad på grillad spetskål, grönsaker och misoshimisås.
298
AFTER
Kaffirlime Bruleé
bruleé med limesmak och knäcktäcke.
95
Dagens Sorbet/Glass
smak varierar .
65
Choklad tryfflar
2 sorters
40
Vitchokladmousse
med färska frukt&bär och rostad kokos chips.
110