-->

Hem

.
Cloud Nine var bland de första restaurangerna som slog upp portarna i området Vasagatan/Norra Bantorget. Här har serverats mat från Frankrike och dess forna kolonier i restaurang delen medan Dim Sum rätter serverades i grannlokalen. Dim Sum rätter serveras numera på Cloud Nine med conceptet Share-Food där beställd mat är ämnad att delas runt till alla på bordet. Smaken på maten är omisskännligt asiatisk med ett moderniserat och skandinaviserat stuk.

Vill man få den optimala upplevelsen ska man såklart välja [Kökets Meny] som komponeras av våra innovativa kockar med de bästa råvarorna. En meny där kökets pärlor serveras, vilket kan ändras från dag till dag. Denna meny finnes i fyra samt sex serveringar och gäller enbart om alla i sällskapet väljer det. Till menyn finns självklart ett noga utvalt vinpaket om man vill.

Cloud Nine ligger på Torsgatan 1, några steg från hotell Clarion Sign och på nära avstånd till teatrar och Vasagatan. Runt hörnet i grannlokalen på Lillabantorget 1-3 ligger World of Beer med egen ingång och trevlig atmosfär.

BOKA nu!
via knappen längst upp till höger
eller
hov@restaurangcloudnine.se

Det våras för [SHARE FOOD]