Delin fungerar som avhämting för lunch och Dim Sum kök för lunch och kväll. Här finns också Michelle som kan svara på frågor angående catering och liknande. Under lunch tillreds sushi, dumplings och andra härliga asiatiska rätter. På kvällarna arbetar köket med 25 st mindre rätter med asiatisk urspung. Rätterna serveras i Dim Sum Room. Vissa av dessa går även att ta med kvällstid. I Delin finns ett fåtal platser med fin utsikt över Plaza Cloud Nine.

Lunchmenyn finns här ovan och funkar såklart att catera till annan adress, hemma eller på jobbet. Köket är litet och vi har fullt upp med lunch och kvällsverksamheten så var ute en dag innan om det gäller större beställningar. Är ni intresserad av några rätter som inte är fullt så klassiska som lunchrätterna, rekommenderas att klicka dig tillbaka till Dim Sum Room. Där finns en meny med ca 25 st mindre asiatiska rätter som garanterat gör din bjudning till en succé. Möjlighet finns även att söndagar, måndagar och tisdagar nyttja Dim Sum Room för privata tillställningar då vår ordinare kvällsverksamhet pågår onsdag- lördag än så länge. Ring till Matsalen eller Dim Sum Room

Lunch att äta här eller att ta med.
Vi serverar lunch från kl 11.00-14.30. Kom in på ett glas ifall ni är tidiga gäster för kvällsmiddag till någon annan del av Cloud Nine. I Dim Sum Delin sker huvudsakligen mat för avhämtning men vi har även ett fåtal sittplatser. Önskar ni beställa i förväg går det bra att ringa innan kl.10 och göra beställningen. Mellan 10-13.30 har vi inte möjlighet att svara i telefon.

Lilla Bantorget 3
111 23 Stockholm

Tel: 08-653 69 89/90
Mail: info@restaurangcloudnine.se

Öppettider:
Måndag  -  Tisdag   11.00 – 14.30
Onsdag  -   Fredag  11.00 – 14.30
Lördag & Söndag        stängt

Hitta hit  

Antal platser: 10
Köksmästare: Michelle Makaew
Barmästare: Marco Mickleson
Sommelier: Theres Larsson